265 Væglampe Rød - Flos

DKK 6.895,00
På lager
Specifikationer
EAN:
8200900090367
Ledning:
2030 mm
Materiale:
Messing, Støbejern & Stål
Farve:
Rød
Ø (Diameter):
160 mm
Arm:
2005 mm
Vægt:
6 kg
Lyskilde:
Max 75W E27
Tæthedsgrad:
IP 20
Koncept
265 Væglampe Rød er en Limited Edition af den stilrene lampe fra 1973. Den er designet af Paolo Rizzatto, som ikke var bange for at gøre op med samtlige designtraditioner i forbindelse med hans designs. Da lampen blev designet for mere end 45 år side, var der knald på farverne og den blev derfor oprindeligt produceret i en varm rød farve.

Den stilrene lampe monteres direkte på væggen med det medfølgende beslag, hvorfra armen på 205cm. nærmest synes svævende. Armen kan justeres i 180 grader, mens lampens skærm for enden af armen, kan justeres op og ned. Et lod skaber balance og sikrer at den løbende justering af lampen sker let og elegant.

På grund af lampens fleksibilitet kan den både erstatte pendlen over spise- eller sofabordet, mens den i nogle tilfælde kan anvendes i stedet for en gulvlampe. Det brugbare lys skaber en hyggelig atmosfære i rummet og bærer præg af 1970’erne hvor farverne var i centrum og hvor der var fokus på hyggen i hjemmet.

Lampen er i dag populær som aldrig før og den røde farve går hånd i hånd med nutidens retrobølge, der fortsat ruller ind over os. Få et jordnært og varmt udtryk, ved at kombinere den røde farve med brunlige nuancer og gyldne metaller. Anvend den som en varm kontrast til de kølige hvide vægge, der ofte ses i forbindelse med den skandinaviske og minimalistiske stil.

Se også den elegante lampe i sort her.

Design
Paolo Rizzatto for Flos