30 Degrees Pendel L w. Black Cord - HAY

DKK 1.848,00
Varen er på lager
Specifikationer
EAN:
5710441207757
Energiklasse
A+
Materiale:
Træ
Lyskilde:
LED E27
Farve:
Træ
Ø (Diameter):
450 mm
Højde:
350 mm
Ledning:
4000 mm
Tæthedsgrad:
IP 20
Koncept
30 Degrees Pendel L er en af de fire smukke pendler, i den lille 30 degrees serie af pendler, skabt af den Rotterdambaserede designer, Johan van Hengel – selvfølgelig, i tæt samarbejde med HAY. En smuk lille serie af pendler, der kun varierer i størrelse. S, M, L og XL.

De fantastiske pendler kommer alle, smukt, til sin ret – uanset størrelsen – og kan på baggrund af netop dette, til stor fordel, hænges i serier i samme størrelse, varierende størrelser eller for sig selv. Ja, Du har egentlig mange muligheder for, at færdiggøre udtrykket, selv. Lampeskærmen, der står til ansvar for størstedelen af 30 Degrees Pendel L udtryk, er udført i lamineret ege finer og sammensat, så den indvendige vinkel er 30 grader – deraf, selvfølgelig, navnet.

De lækre lampeskærme kommer, naturligvis, inklusive ledning og ophæng – klar til let installation og ophængning – det er sådan vi gerne vil have vores lamper serveret. Alle lamper i serien har en naturlig elegance og det vil, uden problemer, være til at finde den perfekte plads til din nye 30 Degrees Pendel L, et sted i din indretning.

Design
Johan van Hengel for HAY