323 L Pendel Rund Rå Kobber/Hvid - Lampe Gras

DKK 3.195,00
På lager om: 10-14 dage
Specifikationer
Roset:
Ø 90 mm
EAN:
8200900085007
Vægt:
1,8 kg
Materiale:
Stål & Kobber
Farve:
Hvid & Kobber
Højde:
Justerbare wires max 3000 mm
Skærm:
Højde 170 mm x Ø 170 mm
Vægt:
1,8 kg
Lyskilde:
Max 60W E27
Tæthedsgrad:
IP 20
Koncept
Bemærk! Skærmen du modtager har ingen patinering. Den er nyproduceret og har ikke været udsat for luft, som er medvirkende til en patinering. Det er en proces der starter, når lampen er pakket ud og taget i brug.

Når du bestiller en lampen med ’Rå Kobber’, får du en lampe der er ubehandlet og patineringen vil derfor ske hurtigt, i modsætning til en lampe der har fået en lak-behandling. Overfladen påvirkes af luftfugtighed, os fra madlavning, eventuelt regnvand mv. og man kan derfor ikke sætte en præcis tidshorisont for, hvor hurtig patinering vil ske. Man kan dog allerede efter 14 dage se, at det rå kobber er blevet mørkere i farven.

Lampe Gras 323 L Pendel Rund Rå Kobber/Hvid er en del af den store Lampe Gras familie, som består af arkitektlamper til bord, gulv, væg og loft. Lampe Gras lamperne er ikoner fra det 20. århundrede, og de første streger blev slået til i 1922. Lampe Gras lamperne er i deres grundlæggende form udført uden skruer og svejsninger.  

Det oprindelige design var tiltænkt til kontorer og industrien, og deres design som er enkel, robust og ergonomisk var helt unik for tiden.

Siden hen er familien vokset, og i dag er Lampe Gras et populært valg i både den private og den offentlige indretning.

Le Corbusier faldt pladask for lamperne, og de er brugt i mange af de projekter som Le Corbusier har været involveret i.

I dag er Lampe Gras lamperne efterspurgte samlerobjekter i især Frankrig, USA og Japan.

Lampe Gras er tidløst design, som er elsket i hele verden.

Design
Bernard Albin Gras for Lampe Gras