Århus Væglampe Grå/Træ - Halo Design

Før DKK 1.499,00
DKK 1.120,00
SparDKK 379,00
Varen er på lager
Specifikationer
EAN:
5705639738007
Sokkel:
G9
Materiale:
Træ & Metal
Farve:
Grå
Ø (Diameter):
18 cm
Højde:
14 cm
Ledning:
1500 mm
Koncept
Århus Væglampe Grå/Træ er en del af den spændende, nye Århus serie, som er en af de helt nye skud på stammen, fra det elskede og anerkendte design- og belysningsbrand Halo Design. Serien består af en pendel, en bordlampe, en væglampe og en gulvlampe – alle i flere forskellige farver og størrelser – så skulle der være lidt, at vælge imellem.

Alle de fede lamper i serien, bærer alle de samme designkarakteristika og er super lækre, at se på – og her er Århus Væglampe Grå/Træ selvfølgelig ingen undtagelse. Lækre rene linjer og et superfedt lampehoved, der udover, at se fantastisk ud, også er udformet for, at give en fantastisk lækkert og jævnt lys. Der har været fokus på de helt rigtige ting, da Århus serien blev udtænkt – Godt design og lækkert lys - og serien er, naturligvis, også blevet udført med samme ubrudte fokus, som den er udtænkt.

Om Du vælger pendlen, bordlampen, væglampen eller gulvlampen, er Du sikker på at Den vil komme til, at pynte og lyse smukt op, uanset hvilket rum Du placere den i. En fantastisk tilføjelse, til alle hjem.

Design
Halo Design