AJ Bellevue Væglampe - &tradition

Vejl. pris Fra DKK 2.395,00
Fra 1.796,00
SparDKK 599,00
Vælg variant for lagerstatus
Specifikationer
Producent
&tradition
EAN:
5705385007563, 5705385007549
Watt
40W
Fatning
E14
Diameter
28 cm
Højde
30 cm
Ledning
Stofledning med afbryder - 2 m
Design
Arne Jacobsen for &tradition

AJ Bellevue Væglampe er fra den første lampeserie, som Arne Jacobsen tegnede helt tilbage i 1920’erne, der med sit klassiske og stilrene design er et pletskud fra Bauhaus perioden. Designet er et perfekt eksempel på form og funktion i harmoni, og det er derfor kun farven og materialet, der blev ændret på i løbet af årene. Det elegante og minimalistiske design er fortsat en af de mest foretrukne i hjemmet, og det passer ubesværet ind i enhver indretningsstil.

I dag består Bellevue serien af en bordlampe, væglampe og gulvlampe, som kommer i forskellige nydelige farve kombinationer, så du kan få præcis dén lampe, der passer bedst i din indretning. Bordlampen kan med fordel placeres på natbordet, i vindueskarmen eller på skrivebordet, hvor gulvlampen gør det godt ved siden af lænestolen eller på kontoret, hvor væglampen fungerer godt som natlampe eller læselampe i hyggekrogen. Desuden er designet yderst praktisk, da det har en fleksibel hals, som gør, at lampeskærmen kan drejes i netop den retning, du ønsker det bløde og behagelige lys. Med denne unikke lampeserie er du garanteret en funktionel lyskilde samt et stykke dansk design, som aldrig vil gå af mode. Her kan du med fordel kombinere flere af lamperne i serien, for et mere fuldendt og unikt udtryk i din indretning.

Arne Jacobsens 120-års jubilæum blev i 2022 også markeret med en relancering af AJ7 Bellevue Gulvlampen under navnet Bellevue Anniversary Edition, som kom i en skøn White eller Stone Grey farve med bronzeret messing detaljer.

Se resten af den ikoniske Bellevue serie her