Aledin Tec Bordlampe Smoke - Kartell

Før DKK 1.781,00
DKK 1.425,00
SparDKK 356,00
Forventet på lager om: 21-24 dage
Specifikationer
Dimmer:
Inkluderet
EAN:
8058967255935
Vægt:
3,4 kg
Højde:
480mm x 1130mm
Materiale:
Polycarbonat & Aluminium
Lyskilde:
4,2W LED - 2700K
Farve:
Røg
Fod:
Ø 210 mm
Vægt:
3,4 kg
Tæthedsgrad:
IP 20
Aledin er en virkelig flot og praktisk serie af bordlamper fra mærket Kartell, designet af den kendte designer Alberto Meda. bordlamperne i serien adskiller sig fra hinanden, på den måde diffuseren og lampehovedet lader lampen, at kaste sit lys på.

Der er to udgaver i serien. De to udgaver kalder Kartell for ’Dec’ og ’Tec’. De to forkortelser, står for ’Decorative’ og ’Technical’. Tanken fra Kartells side er, at de skal beskrive hvilket brug de to forskellige udgaver er tiltænkt. Enten som teknisk lys, altså ’arbejdslys’ eller til dekorativt brug – Altså ’hyggebelysning’.

’Tec’ udgaven har et fladere hoved og diffuser end ’Dec’ udgaven; og har et direkte om end meget lækkert arbejdslys. Lyskeglen i sig selv, kan justeres ved hjælp af det justerbare hoved. Passer godt til hjemmearbejdspladsen eller kontoret.

’Dec’ har, i modsætning til ’Tec’, et lidt anderledes formål lyset. Med sit smukt formede diffuser og lampehoved, har ’Dec’ et noget bredere og mere dekorativ lysfald, grundet sin facetopsatte diffuser.

Begge udgaver er en fantastisk tilføjelse til skrivebordet eller stuebordet. Alle lamper i serien karakteriseres også ved deres to fleksible arme der lader dig justere lysfaldet til lige netop dit brug.

Design
Alberto Meda for Kartell