Angle Downlight LED 3000K Indbygningsspot Hvid - Light-Point

Før DKK 1.795,00
DKK 1.435,00
SparDKK 360,00
Forventet på lager om: 3-5 dage
Specifikationer
Levetid:
50.000 Timer
Dæmpbar:
Ja
CRI:
>90
EAN:
5711389616649
Bredde:
107 mm
Højde:
136 mm
Materiale:
Aluminium & Glas
Lyskilde:
10W LED - 900 Lumen - 3000k
Farve:
Hvid
Tæthedsgrad:
IP 54
Koncept
Angle Downlight Indbygningsspot 10W LED Hvid er en af de super lækre kvalitetsindbygningsspots, fra det elskede og anerkendte design- og belysningsbrand Light-Point. En serie der består af spots i samme fantastiske udførsel, i to størrelser i enten en sort eller hvid finish.

Light-Point har i mange år lavet utroligt velkonstruerede indbygningsspots, i en kvalitet, til prisen, der næsten ikke er matchet andre steder – og Angle Downlight Indbygningsspot 10W LED Hvid er absolut ingen undtagelse. Et virkelig lækkert spot, der kommer ud i en vinkel der, selvfølgelig, tillader et mere vinklet lysfald ind imod en væg eller hen af en gang. De smukke spots i serien, falder alle nemt ind i stort set alle indretninger og er samtidig en fryd for øjet, hvis øjet tilfældigvis skulle falde på dem.

Indbygningsspots er, i sin natur, ikke udtænkt til, at blive beskuet som andre lampetyper – en stor del af øvelsen i, at lave et godt spot er, at holde det delvist neutralt, så fokus forbliver på det praktiske og gode lys, og ikke nødvendigvis kilden til samme. Light-Point har, selvfølgelig, holdt sig til formlen, men har også sørget for, at spottet kan klare en visuel inspektion af interesserede gæster, hvis situationen skulle byde sig til. Et gennemført spot, i en gennemført serie – Nemt valg, når spottet skal være lidt ekstra lækkert.

OBS! Lampens indbyggede LED er testet med en Fuga® LED-S 120 VA lysdæmper, så du trygt kan anvende lampen med en LED-lysdæmper.

Design
Light-Point