Archi T1 Junior Bordlampe m/Base Maple Red - NORDIC LIVING

Før DKK 2.090,00
DKK 1.672,00
SparDKK 418,00
Varen er på lager
Specifikationer
EAN:
8200900090503
Materiale:
Aluminium
Farve:
Rød
Skærm:
Ø 96 mm
Arm:
262 mm x 262 mm
Lyskilde:
Max 33W G9
Tæthedsgrad:
IP 20
Koncept
Archi T1 Junior Bordlampe m/Base Maple Red er en af de smukke og utroligt brugervenlige nye lamper, i den fantastiske Archi serie af lamper. En familie af lamper der består af væglamper og bordlamper, med forskellige fæstningsmetoder og farver. Fantastisk serie af lamper, der har formået af balancere det praktiske lys og det spændende udtryk, uden at det går, overvejende, udover én af elementerne.  

Archi serien er en familie af lamper, med fokus på de helt rigtige ting – en matchende lampeserie, hvor medlemmerne alle bærer de samme smukke designkarakteristika – og her er Archi T1 Junior Bordlampe m/Base Maple Red selvfølgelig ingen undtagelse. Et smukt og organisk udseende lampehoved, med de rigtige vinkler og radiusser, så lyset bliver lukket både behageligt og praktisk ud. Både væglamper og bordlamper, bærer alle lampehovedet, på et klassisk to-arms-system, der let kan indstilles.

Uanset hvilken lampe Du vælger, at pynte hjemmet med, er Du med Archi serien sikke på, at Du har en lampe der både opfylder dine praktiske lysbehov, men også går ind og tilføjer en god portion godt design til hjemmet.

Design
Nordic Living