Archi T1 Junior Bordlampe Silk Grey - Nordic Living

Før DKK 1.595,00
DKK 1.196,00
SparDKK 399,00
Varen er på lager
Specifikationer
EAN:
5711389400385
Farve:
Silk Grey
Materiale:
Aluminium
Skærm:
Ø 96 mm
Arm:
262 mm x 262 mm
Lyskilde:
Max 33W G9
Tæthedsgrad:
IP 20
Archi T1 Junior Bordlampe Silk Grey er en af de smukke og utroligt brugervenlige nye lamper, i den fantastiske Archi serie af lamper. En familie af lamper der består af væglamper og bordlamper, med forskellige fæstningsmetoder og farver. Fantastisk serie af lamper, der har formået af balancere det praktiske lys og det spændende udtryk, uden at det går, overvejende, udover én af elementerne.  

Archi serien er en familie af lamper, med fokus på de helt rigtige ting – en matchende lampeserie, hvor medlemmerne alle bærer de samme smukke designkarakteristika – og her er Archi W1 Væglampe Brass selvfølgelig ingen undtagelse. Et smukt og organisk udseende lampehoved, med de rigtige vinkler og radiusser, så lyset bliver lukket både behageligt og praktisk ud. Både væglamper og bordlamper, bærer alle lampehovedet, på et klassisk to-arms-system, der let kan indstilles.

Uanset hvilken lampe Du vælger, at pynte hjemmet med, er Du med Archi serien sikke på, at Du har en lampe der både opfylder dine praktiske lysbehov, men også går ind og tilføjer en god portion godt design til hjemmet.

Design
Nordic Living