Arigato Loftslampe Dobbelt Lang Hvid - Grupa

DKK 5.299,00
Forventet på lager om: 3-5 dage
Specifikationer
Roset:
Ø 200 mm
EAN:
5712802219126
Skærm:
Ø 228 mm
Vægt:
7,0 kg
Ø (Diameter):
Ø 228 mm.
Højde:
140 mm x 550 mm x 550 mm
Sokkel:
E27
Materiale:
Aluminium & Stål
Farve:
Hvid
Vægt:
7,0 kg
Lyskilde:
Max 70W E27
Tæthedsgrad:
IP 20
Her er loftsudgaven, som del af den altid populære Arigato serie – fra Grupa products. Lampeserien består af både væglamper, bordlamper, pendler, loftslamper og gulvlamper – Så der skulle gerne være mulighed for, at finde en lampe der passer ind, lige der hvor Du mener der kunne bruges lidt stilsikker belysning.

Arigato Loftslampe Dobbelt Lang Hvid er, præcist som de andre lamper i Arigato serien, virkelig godt lavet og som alle de andre lamper i serien, bærer den tydeligt præg af en ubrudt stolthed omkring lampefaget, i alle dele af design- og konstruktionsprocessen. Lige fra den første streg er tegnet til den sidste samling er lavet.  

Loftslampen fås i to udgaver. En udgave med to arme – og så en udgave med blot én arm i stedet for to. Begge udgaver har samme størrelse lampehoved, på elegante Ø 228 mm.

Arigato Loftslampe Dobbelt Lang Hvid karakteriseres bl.a. ved sine slanke arme og meget karakterfulde skærm, som er de to elementer fra serien der er taget med over til denne udgave. Der er så heller ikke brug for meget mere før, at man trækker en god mængde karakter ud af en loftslampe, med så solid en familiebaggrund.

Design
Grupa products for Grupa products