Aros

Med serien Copenhagen outdoor designer Aros vægmonteret udendørsbelysning. Det er en serie af enkelt udformet væglamper som med deres IP-certificering passer perfekt til udendørsbrug.

Lamperne er firkantet og åbne i top og bund. De kaster dermed både et opadrettet og nedadrettet lys på husets facade. De fås i tre forskellige versioner og kan mikses på krys og tværs af størrelse og materiale.

De udendørslamper giver et godt orienterings- og vågelys. Brug derfor ikke kun dekorativt lamperne til at oplyse facaden, men også som lys i mørket eller som vågelys når du ikke er hjemme.

Se de flotte lamper til husfacaden nedenfor og bliv inspireret til at skabe dit nye uderum omkring huset.

Udendørsbelysning til væggen


De simple lamper til væggen lyser flot op på væggen og fremhæver på bedste vis husets facade. Giv dit hjem et nyt og smukt udendørs udtryk med vægmonteret lamper.
De monteres direkte på væggen og skaber på den måde de dekorative lysstråler.

Facade belysning


Udover at fungere som facadebelysning på huset, kan de flotte firkanter fra Aros Design også bruges på andre facader. Eksempelvis på garagen, skuret eller offentlige bygninger og andre byrum. Designet er simpelt og enkelt – væglamperne kan passes ind overalt i udendørsrummet. Vælg dem i den farve der passer bedst til din facade og lad dem lyse flot op ved dit hjem.