Art Deco Bordlampe - House Doctor

Før DKK 2.977,00
DKK 2.382,00
SparDKK 595,00
Varen er på lager
Specifikationer
EAN:
5707644421035
Energiklasse
A++
Ledning:
2200 mm
Materiale:
Messing & Jern
Lyskilde:
2200 mm
Farve:
Sort & Messing
Ø (Diameter):
285 mm
Højde:
500 mm
Lyskilde:
Max 40W E27
Koncept
Art Deco Bordlampen er en virkelig fed bordlampe, selvfølgelig, som navnet ligger op til, i art deco-stil. En stil, der siden sin oprindelse, altid har haft en prominent plads hos folk, med et hjerte der slår lidt for det industrielle look.

Smuk udførsel, i råt messing og jern og med fokus på den spændende kontrast imellem de blanke behandlede overflader og de rå messingelementer. En bordlampe, der både giver et godt og praktisk arbejdslys og samtidig bringer noget stil og kultur til skrivebordet. Elegant bordlampe, der er som tager ud af en tid, hvor verden virkelig havde fart på.

Hele herligheden er placeret på en smuk fod, der er forbundet til selve lampens hals, via et bøjet stykke stål. Dette giver lampen den korrekte vinkel og samtidig tilføjer det meget retvinklede look en smule blødhed. Resultatet er en af de mest markant smukke bordlamper, der er set i noget tid. Art Deco Bordlampen er en fantastisk tilføjelse til alle skriveborde eller skranke, der kunne bruge lidt lys og kunsthistorie for, at færdiggøre looket.

Design
House Doctor