Artemide - Tolomeo lamperne og mere til!


Artemide er italiensk når det er bedst!

Kendte lamper som Tolomeo, Pirce, Nesso, Cosmic og mange flere, har hjulpet til at Artemide i dag er et højt elsket brand, som er garant for høj kvalitet. Artemide blev grundlagt af Ernesto Gismoni og Sergio Mazza i 1959, og i dag leverer Artemide lamper til næsten hele verden.
Verden rundt

Verden rundt

Artemides hovedkontor er placeret i Milano, og har 24 kontrollerede og tilknyttede selskaber, og et distrubutionsnet, som omfatter omkring 55 showrooms rundt omkring i verden. Lamperne produceres i Canada, Ungarn, Italien og Frankrig.

Flere af Artemides lamper er udstillet på Metropolitan Museum of Art i New York, hvor lamperne er at betragte som designikoner.

På billedet ses grundlægger Ernesto Gismondi.


Den populære skrivebordslampe

Den populære skrivebordslampe

Mange forskellige designere har været inde over, og Artemide samarbejder med flere designskoler, som afholder workshops for at finde de nye og up-coming designere. Artemide har i samme proces indgået partnerskaber med både internationale og italienske universiteter.

Artmides med succesfulde lamper er Tolomeo. Fantastisk skrivebordslampe, som ved første øjekast er helt enkelt, men også er så meget mere end bare en almindelig bordlampe.

Tolomeo er designet af Michele De Lucchi og Giancarlo Fassina. Lyset i Tolemeo er førende indenfor godt lys og flot æstestik. Kroppen er fuldt justérbar, og giver fuld knotrol over lyset. Ligeledes er lampen udført i høj kvalitet og godt håndværk.Så er du til klassiske kvalitetslamper, så tag et kig på lamperne fra Artemide - du finder dem lige her.