Asteria Pendel Anthracite Grey/Steel Top - Umage

DKK 1.999,00
På lager om: 3-5 dage
Specifikationer
Levetid:
25.000 Timer
CRI:
80
EAN:
8200900092457
Farve:
Anthracite Grey/Steel
Materiale:
Aluminium & PMMA
Lyskilde:
17W LED - 1300 Lumen - 3000k
Ø (Diameter):
430 mm
Højde:
40 mm
Ledning:
2700 mm
Koncept
Asteria Pendel Anthracite Grey/Steel Top er en slank, minimalistisk og flot lampe, som er designet til fremtiden. Lampen kommer med et indbygget LED panel, som er dæmpbar. Det er en lampe, som egner sig rigtig godt over spisebordet, stuebordet eller køkkenøen. Grundet sit meget slanke visuelle udtryk, gør Asteria sig utroligt godt steder hvor man vil bevare sit udsyn – om det er et udsyn videre igennem rummet eller ud igennem et vindue, vil Asteria pendlen give masser af plads. Hele herligheden bliver afsluttet, smukt, op imod ledningen med en samling i messingfinish.

Der er rigtigt mange muligheder med Asteria, som fås i fem forskellige, flotte farver. Man må sige, at Umage har gjort det igen – en pendel, der ikke har mange sidestykker. Kombinationen af det, næsten, umuligt slanke design og den fantastisk ensartede og store belysningsflade under bunden, giver pendlen et visuelt udtryk der næsten synes magisk.

En nemt valg, af pendel, hvis man vil beholde letheden og udsynet i lokalet – og samtidig have en pendel, der visuelt sagtens kan bære sig selv - Den bliver blot mere imponerende, jo mere man ligger mærke til den – fra Umage

Design
Umage