Asteria Pendel Ruby - Umage

DKK 2.149,00
28-01-2022
Specifikationer
Kelvin:
3.000 K
Dæmpbar:
Ja
EAN:
5710302021744
Lumen:
1500 lm
Energiklasse
A++
Ledning:
2700 mm
Materiale:
Stål
Lyskilde:
Indbygget LED
Farve:
Rød
Ø (Diameter):
430 mm
Højde:
40 mm
Ledning:
2000 mm
Koncept
Asteria Ruby Pendel er en slank, minimalistisk og flot lampe, som er designet til fremtiden. Lampen kommer med et indbygget LED panel, som er dæmpbar. Det er en lampe, som egner sig rigtig godt over spisebordet, stuebordet eller køkkenøen. Grundet sit meget slanke visuelle udtryk, gør Asteria Ruby Pendel sig utroligt godt steder hvor man vil bevare sit udsyn – om det er et udsyn videre igennem rummet eller ud igennem et vindue, vil Asteria pendlen give masser af plads. Hele herligheden bliver afsluttet, smukt, op imod ledningen med en samling i messingfinish.

Der er rigtigt mange muligheder med Asteria, som fås i fem forskellige, flotte farver. Man må sige, at Umage har gjort det igen – en pendel, der ikke har mange sidestykker. Kombinationen af det, næsten, umuligt slanke design og den fantastisk ensartede og store belysningsflade under bunden, giver Asteria Ruby Pendel et visuelt udtryk der næsten synes magisk.

En nemt valg, af pendel, hvis man vil beholde letheden og udsynet i lokalet – og samtidig have en pendel, der visuelt sagtens kan bære sig selv - Den bliver blot mere imponerende, jo mere man ligger mærke til den – fra Umage

OBS! Asteria pendlen har en driver, der er monteret i den tilhørende baldakin. Det er derfor ikke muligt at hænge pendlen op uden baldakin - eksempelvis i forbindelse med en strømskinne. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål.

Design
Umage