Asteria Up Loftlampe Pearl White - UMAGE

Før DKK 3.699,00
DKK 3.144,00
SparDKK 555,00
På lager om: 3-5 dage
Specifikationer
Levetid:
25.000 Timer
CRI:
>80
EAN:
5710302023298
Materiale:
Stål
Lyskilde:
37W LED - 2300 Lumen - 3000k
Farve:
Hvid
Ø (Diameter):
600 mm
Højde:
210 mm
Koncept
Asteria Up Loftlampe Pearl White er en slank, minimalistisk og flot lampe, som er designet til fremtiden. Lampen kommer med et indbygget LED panel, som er dæmpbar. Det er en lampe, som egner sig rigtig godt i en entré, en hall, eller hvilket som helst rum, der mangler lidt design og lys. Grundet sit meget slanke visuelle udtryk, gør Asteria Up Loftlampe Pearl White sig utroligt godt steder hvor man vil bevare sit udsyn – om det er et udsyn videre igennem rummet eller ud igennem et vindue, vil Asteria loftslampen give masser af plads. Hele herligheden bliver afsluttet, smukt, med en samling i messingfinish.

Man må sige, at Umage har gjort det igen – en loftslampe, der ikke har mange sidestykker. Kombinationen af det, næsten, umuligt slanke design og den fantastisk ensartede og store belysningsflade under bunden, giver Asteria Up Loftlampe Pearl White et visuelt udtryk der næsten synes magisk.

En nemt valg, af loftslampe, hvis man vil beholde letheden og udsynet i lokalet – og samtidig have en pendel, der visuelt sagtens kan bære sig selv - Den bliver blot mere imponerende, jo mere man ligger mærke til den – fra Umage

Design
Umage