Bankers Bordlampe 42 cm Oxide/Green - Markslöjd

DKK 879,00
Varen er på lager
Specifikationer
EAN:
7330024550568
Materiale:
Metal
Farve:
Messing/grøn
Bredde:
27cm
Watt:
Max 40W
Medfølgende lyskilde:
Nej
Højde:
42cm
Ledning:
2m inkl. kontakt
Materiale:
Metal & Glas
Lyskilde:
1xE14
Tæthedsgrad:
IP 20
Koncept
Bankers Bordlampe 42 cm Oxide/Green er en del af den smukke og lune Bankers serie. En serie af smukke bordlamper, der trækker en stor del af inspirationen fra de klassiske og, måske, almenkendte bordlamper der traditionelt har været, at finde på skrivebordene i gamle banker eller biblioteker. Den klassiske, selvfølgelig, med den grønne skærm, der efter sigende skulle være det mest behagelige lys, at læse i.

Stilen er romantisk og klassisk – og med den smukke lampefod med det drejede udtryk får en lampe, der på ingen måde forsøger at undskylde for sit udtryk med en lille moderne detalje. Her er simpelthen taget en beslutning om, at køre lampen helt ud i de klassiske toner, uden at trække i land igen. Modigt og det lykkedes samtidig helt fantastisk.

Du er sikker på både godt lys og god stemning med en af lamperne i Bankers serien. Om det er skænken eller skrivebordet – reolen eller kontormiljøet – Ja, uanset hvor, er Du sikker på, at få en god portion klassisk stemning og lækkert lys ind i indretningen.

Design
Markslöjd