Mærker

Bega

BEGA er en mærke, der i mere end 60 år har produceret lamper til udendørs brug. Derfor har BEGA belysning stor erfaring med at designe lamper, der kan holde til udendørsforhold. Baseret på virksomhedens knowhow har BEGA skabt gennemtænkt teknologi til deres lamper, der gør, at de kan klare snavs, forskellige vejrfaktorer og varierende temperaturer. Hvis du ønsker elegante lamper til udendørsbrug, der kan holde til de hårde udendørsforhold, er lamperne fra BEGA et oplagt valg.

Enkle væglamper

BEGA har i mere end 60 år udviklet og produceret førsteklasses armaturer. BEGAs produktsortiment er designet til at holde og kan derfor udsættes for snavs, barskt vejr og enorme temperatursvingninger. Deres produktionsprocesser, ikke bare opfylder kravene for udendørslamper, men er også bedre end krævet. Produktionen er baseret på en årelang læringsproces samt deres holdning og viden om god kvalitet.

Tilkørsler, indgange, terrasser og haver giver mange muligheder for at forbedre lys-kvaliteten omkring huset men ofte udnyttes disse muligheder ikke.

En god udendørsbelysning skaber ikke kun hygge og flotte rammer omkring huset og i haven, men det øger også sikkerheden.

Modellerne i BEGA’s sortiment er alle væglamper, da de er mest optimale til udendørsbrug. Alle lamperne fås i mørke farver, som derfor ikke nemt kommer til at se beskidte ud. Lampernes design er enkelt og minimalistisk, så de passer til mange forskellige typer boliger.

Lamperne fås i forskellige udformninger, så du kan finde den, der passer bedst til dit hjem. Du kan eksempelvis få en rektangulær væglampe af aluminium eller en lampe med en mere rund form. Du kan enten indrette din udendørsbelysning med kun en enkelt BEGA lampe, men du kan også vælge at købe flere lamper og indrette dem på din helt egen måde. BEGA udvikler selv deres LED-komponenter. Det giver en høj kvalitet, som er yderst holdbar, og samtidig giver et behageligt lys.

BEGAs produkter har i mange år sat standarden inden for lysteknik, konstruktion, materialekvalitet og forarbejdning. Derfor udvikler og forarbejder BEGA også selv deres LED-komponenter. Det medfører en ensartet og høj kvalitet og dermed også et produkt med lang levetid. LEDen er indbygget i lamperne, men det er muligt at erhverve nye LED-moduler op til 20 år efter købet af et LED-armatur. LED-modulerne kan uden problemer udskiftes med almindeligt værktøj.

BEGAs LED-armaturer leveres i farvetemperaturen 3000 Kelvin, der svarer til en varm hvid lysfarve og giver et behageligt lys.

Gå derfor på udkig i vores håndplukkede udvalg. Byder BEGA ikke på den udendørslampe, du søger, kan du finde inspiration i vores udvalg fra Lightpoint.Lampe online - Designlite.dk

Hos Designlite er lampe lighedstegn med livsstil. Vi har mere end 35 års erfaring med at behandle en lampe som den skal, i vores fysiske butik. Du kan købe din lampe online, hvor faguddannet personale står klar med råd om tidens trends om designerlamper, moderne belysning og design. Udover en unik rådgivning er vi autoriseret forhandler af enhver lampe, og yder derfor fuld garanti - din sikkerhed!
Se også vores boligtilbehør her: https://www.designlite.dk/boligtilb..., hvor vi har spændende møbler & interiør for enhver smag. Følg os på Google+.

Åbningstider

Mandag 10.00 - 17.30
Tirsdag 10.00 - 17.30
Onsdag 10.00 - 17.30
Torsdag 10.00 - 17.30
Fredag 10.00 - 17.30
Lørdag 10.00 - 14.00

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller lampe, kan du kontakte os på:

info@designlite.dk
+45 9742 0476

Designlite APS   |   Jeppe Schous Gade 9   |   7500 Holstebro   |   Tlf: 97420476   |   info@designlite.dk
Klik mig
0