Big Battery ToGo Bordlampe IP54 Light Blue - Kartell

Før DKK 2.114,00
DKK 1.691,00
SparDKK 423,00
Varen er på lager
Specifikationer
Dæmpbar:
Ja
EAN:
8058967295290
Vægt:
1 kg
Højde:
373 mm
Materiale:
PMMA
Lyskilde:
3W LED - 2700k
Farve:
Lys Blå
Tæthedsgrad:
IP 54
Koncept
Big Battery ToGo Bordlampe IP54 Light Blue er en elegant bordlampe fra Kartell. Kartell er kendt for til at skabe produkter i plastik, men med tekstur, farve, overflader og en klarhed, ud over det sædvanlige. Battery lampen er et godt eksempel på, deres evne til at skabe eksklusive og luksuriøse lamper, på baggrund af 70 års teknologisk forskning og kreativitet.

Skærmens krystallignende udtryk, skaber et reflekterende lys, når lampen tændes. Du får derved et spændende spil mellem lys og skygge, der tydeligt ses, når det rammer overfladerne i omgivelserne.

En af tidens helt store tendenser i indretningen er ledningsfri lamper. Derfor er Big Battery både lavet i en version, med og uden ledning. Du kan derfor både få det elegante design, som bordlampe på natbordet eller atmosfærisk belysning fra kommoden i stuen. Eller du kan få en version, der kan bringes med rundt i hele hjemmet, hvor den lyser i op til 8 timer på en opladning. Battery To Go lampen kan desuden anvendes udendørs (uden strømforsyningen).

Design
Ferruccio Laviani for Kartell