Bird Lamp Looking Left Udendørsvæglampe Hvid - Seletti

Før DKK 1.210,00
DKK 968,00
SparDKK 242,00
Varen er på lager
Specifikationer
EAN:
8008215147246
Bredde:
145 mm
Længde:
328 mm
Højde:
123 mm
Materiale:
Resin
Lyskilde:
2W LED E14 - 120 Lumen - 2200k
Farve:
Hvid
Koncept
Bird Lamp Looking Venstre Udendørsvæglampe Hvid er en af de fantastiske, skulpturelle, udendørs fuglelamper, i den fede Bird Serie fra det anerkendte design- og belysningsbrand Seletti. En lille serie af lamper, der består af væglamper og bordlamper – alle med de samme smukke designkarakteristika.

Udtrykket er fedt, lyset er spændende og fuglen er ravn. Sådan kan den sjove serie, kort, beskrives. Men den fantastiske serie af udendørslamper, fra Seletti, tåler skam også en nærmere inspektion. Smukt udført, i et epoxy lignende materiale og med en realistisk finish – og de smukke lamper leger- og arbejder med, den moderne måde, at bruge den rå og bare lyskilde.

Bird Lamp Looking Venstre Udendørsvæglampe Hvid kan bruges inden- og udendørs og er, nok, en af de mest karakterfyldte serier af lamper – et modigt træk, at lave en så karikeret lampeserie, men hvis der er nogen der kan slippe godt afsted med det, er det Seletti – og det har de også gjort denne gang, med en fantastisk, flyvende serie af smukke lamper.

Design
Seletti