Black Friday 2020 på Designlite.dk

Fredag den 27. november 2020 går det løs på Designlite.dk! Black Friday bliver fuld af en masse fantastiske tilbud. Vil du gerne være den første til at se tilbuddene? Tilmed dig vores nyhedsbrev og vær sikker på IKKE at misse alle de gode og spændende tilbud på designerlamper til indendørs- og udendørsrum.
Allerede før selve den store tilbudsdag vil du på mail modtage informationer om hvilke besparelser du kan være heldig at indkassere – så ved du præcis hvad du skal gå efter på dagen. Nemt og smart! Black Friday kan nemlig være uoverskuelig, men med vores nyhedsmails i din indbakke kan du planlægge hvilke designerlamper og hvilket belysning du skal være klar til at lægge i din digitale indkøbskurv på den store og travle dag.

Hos Designlite.dk forhandler vi kun de allerbedste designerbrands indenfor belysning – og dem kan du på Black Friday spare en masse penge på. Vi tilbyder dig de vildeste tilbud. Så vær klar og tilmed dig lige her.

Black Friday lamper 2020

Blandt vores mange Black Friday tilbud vil du bl.a. finde mærker som UMAGE, LE KLINT, Woud, Vipp, Secto, Markslöjd, Nordlux og mange flere.

Slå til Black Friday og køb en Black Friday lampe til en god pris.

Husk at vores kundeservice sidder klar til at hjælpe og vejlede dig på mail, og telefon.