Bollard Lamp Carbon/Grå - Menu

Før DKK 699,95
DKK 560,00
SparDKK 139,95
På lager
Specifikationer
Roset:
Medfølger ikke
EAN:
5709262971275
Materiale:
Silikone
Lyskilde:
5W GU10
Farve:
Sort
Ø (Diameter):
110 mm
Højde:
130 mm
Ledning:
3000 mm
Bollard Lampen er en multifunktionel lampe, som overrasker med alle sine anvendelsesmuligheder. Den amerikanske designer Shane Schneck stræber efter at forene design og teknologi, og har fuldført dette i Bollard, en lampe, som er både innovativ og enkel. Lampen fungerer både som pendel, bordlampe, spotlampe og gulvlampe. Du kan placere lampen lige præcis hvor behovet for lys er og helt enkelt kan du justere på lysretningen blot ved at dreje lampens position. Lampen fylder ikke meget og kan ligges tilfældigt på en hylde, eller den kan stilles lodret på foden og derved lyse opad.

Lampen er super fin på børneværelset, hvor der kan være skiftende behov for placering af lys. Lad lampen være skrivebords belysning den ene dag og benyt den næste dag, lampen som gulvlampe i et hjørne af stuen. Bollard er designet med bløde linjer og det behagelige valg af silikone som materiale, gør lampen til en hyggelig og praktisk lyskilde, der passer ind i ethvert hjem.

Benytter du Bollard som pendel kan du kombinere seriens forskellige farver og hænge dem samlet i en klynge som en smuk og indbydende lysinstallation. For at se Bollard i alle tilgængelige farver klik her    

Design
Shane Schneck for Menu