Bolt Bordlampe Small Smokey Black - Tonone

DKK 2.526,00
Varen er på lager
Specifikationer
EAN:
6011654188109
Skærm:
100 mm x Ø 220 mm
Højde:
562 mm
Sokkel:
E27
Materiale:
Aluminium & Stål
Farve:
Sort
Ø (Diameter):
220 mm
Højde:
560 mm
Fod:
Ø 200 mm
Ledning:
3000 mm
Lyskilde:
Max 60W E27
Koncept
Bolt Bordlampe Small Black er en af de superfede lamper, i den fantastisk spændende Bolt Serie, fra det Hollandske belysningsbrand Tonone. En serie af lamper, der består af både bordlamper, gulvlamper, loftslamper og væglamper – alle med de samme fantastiske designkarakteristika og værdier.

Som de andre lamper i serien, får Bolt Bordlampe Small Black meget af sin personlighed fra den fantastiske no-nonsense tilgang til design – man kan næsten være fristet til, at kalde stilen ’design by function’ – da mange af lampens designvalg, er truffet på baggrund af en praktisk udfordring. Det er funktionel æstetik på højt plan og samtlige lamper i serien oser af kvalitet og mekanik.

Bolt Bordlampe Small Black giver, som alle de andre lamper i Bolt Serien, et fantastisk godt lys og lamperne i serien er utroligt indstillingsvenlige og lette at justere. Uanset hvilken af de smukke lamper i Bolt Serien Du vælger, kan Du være sikker på, at Du har moderne designværdier og godt lys i din indretning, i mange år ud i fremtiden.

Design
Tonone