Bordlampe Brass/Marble - Hübsch

DKK 1.099,00
Varen er på lager
Specifikationer
EAN:
5712772056158
Materiale:
Messing & Jern
Farve:
Sort & Messing
Ø (Diameter):
180 mm
Højde:
640 mm
Dybde:
360 mm
Lyskilde:
Max 60W E27
Koncept
Bordlampe Brass/Marble er en fantastisk bordlampe, konstrueret i marmor og messing - og med helt klare linjer trukket, til de klassiske lampedesigns. Fra Hübsch - Et firma der sætter design og kvalitet i højsædet, der også har et imponerende sortiment af skønne lamper i alle udformninger.

Fantastisk udførsel, af en ligeså fantastisk lampe, der fejrer de klassiske lampetraditioner, i et af de materialer der har vist sig elsket igennem årene: messing. Et smukt, cylindrisk og justerbart lampehoved, der giver et skønt direkte lys, der ville gøre sig rigtigt godt på et arbejds- eller skrivebord. Den fede messingfinish giver hele udførslen en varme, der ikke kan matches af andre materialer – og bringer en eksklusivitet til skrivebordet, der kan give en fed kontrast i en, måske, moderne indretning. Det hele, selvfølgelig, afsluttet med en klassisk fod i marmor, der binder en smuk sløjfe på hele looket.

Et skønt match, til det moderne hjem, der har brug for lidt klassiske kontrast – eller til hvilket som helst hjem, der vil føre en traditionel stil videre.

Design
Hübsch