Bowl Pendel Ø22 Messing - House Doctor

DKK 1.400,00
Bestil før kl. 14:00, sendes i dag (hverdage)
Specifikationer
EAN:
5707644497382
Ø (Diameter):
220 mm
Materiale:
Messing
Farve:
Messing
Ø (Diameter):
220 mm
Højde:
200 mm
Ledning:
3000 mm
Lyskilde:
Max 40W E27
Koncept
Bowl Pendel Ø22 Messing er en af de fantastisk smukke pendler i Bowl Serien, fra House Doctor. En serie der både bringer skønt design, varme og godt lys, til et hvert lokale de hænges op i. De smukke pendler i serien fås i flere forskellige udgaver – Alle med samme designkarakteristika, kvalitet og smukke lysfald.

Bowl Pendel Ø22 Messing bærer som de andre lamper i serien, på samme værdier og tankegange, rent udtryksmæssigt. Udseendet er nok bedst beskrevet, som en skål vendt på hovedet – men udseendet beskrevet, er ikke nok til, at afbilde udtrykket, der er en kende mere sofistikeret end ’en omvendt skål’. Den smukke kombination af det blanke materiale og de bløde former, giver pendlen et utroligt elegant udtryk – og de parallelle linjer imod bunden af lampeskærmen, giver et meget direkte og næsten karikeret lysfald, der vil passe smukt henover et køkken- eller spisebord. Bowl Pendel Ø22 Messing vil også gøre sig smukt over et lille stuebord i et læsehjørne.

En lampe med et smukt lysfald, der skal ses før man tror det – og med den utroligt smukke overflade, kommer denne pendel til, at bringe varme og smukt lys, uanset hvor den hænges op. Fornuftigt og forståeligt valg af pendel, når det skal være lidt ekstra lækkert.

Design
House Doctor