By Another Story

By Another Story er Another Storys resultat af samarbejdet med den italienske designer Silvio Vinella. Another Story er et dansk brand der i samarbejde med nye og upcoming designere præsenterer nyt designinteriør. Brandet distribuerer designprodukter og har en passion for både æstetik og innovative løsninger. By Another Storys design er inspireret af naturen – både i materiale og form. Brandets lamper er derfor skulpturelle og i rolige metalfarver som kobber, guld og sort. Silvio Vinellas Popp pendel er produceret i Italien, og selvom lampens udtryk er skulpturelt og roligt, ses de italienske rødder også. Lampen er på én gang minimalistisk og dramatisk. Michael & George er designerne bag Another Storys Drew the Pencil bordlampe. Deres ambition er at gøre hverdagen endnu sjovere og den mission er i høj grad lykkedes for dem.

Minimalistisk og dramatisk pendel


Popp pendel er i sit formudtryk inspireret af en dråbe. En dråbe der er lige ved at falde. Det er en form der skal repræsentere øjeblikket og derfor får pendlen af Silvio Vinella et dramatisk udtryk. Samtidig er lampen stilren og i rolige metalfarver. By Another Story har skabt en lampe hvor to kontrastfyldte udtryk innovativt møder hinanden.

Kreativ og funktionel bordlampe


Drew the Pencil er designerne Michael & Georges bud på en innovativ og funktionel bordlampe der opfordrer til kreativitet og leg i hverdagen. Siden 2014 har parret sammen nytænkt hverdagsgenstande og designet dem igen ud fra en helt ny tilgang. Designerparret har allerede modtaget flere designpriser for deres kreative og innovative design af hverdagsgenstande.

By Another Story – løbende nyheder


Another Story designer og producerer i samarbejde med forskellige designtalenter fra hele verden løbende nye lamper. Brandets ide er at samarbejde med nye designere og derved skabe både designerlamper og andre interiørløsninger i tråd med fremtidens trend.