Caleo Pendel Original White/Bronze - Le Klint

Før DKK 12.995,00
DKK 10.396,00
SparDKK 2.599,00
Varen er på lager
Specifikationer
EAN:
5703387126015
Energiklasse
A++
Materiale:
Papir
Farve:
Hvid
Ø (Diameter):
580 mm
Højde:
600 mm
Lyskilde:
1521 lm E27
Koncept
Caleo TV Pendel er en af de smukke Caleo pendler, designet af Rikke Frost. En designer, Du måske kender, fra DR’s programserie ”Danmarks næste klassiker” – og her har hun skabt en helt fantastisk spisebordslampe – eller pendel – i skønt samarbejde, med én af Danmarks helt store belysningsbrands – Le Klint.

Caleo TV Pendel har ligesom de andre lamper i Caleo serien, været ventet med stor spænding og interesse – og nu er den så ankommet. Præcist ligeså smuk og lækker, som forventet – og mere til. Lampens navn, kommer fra det latinske ord ”at fremhæve” og det er præcist hvad Le Klint og Rikke Frost har gjort. Smukke brunerede opstregninger, der fremhæver det håndfoldede design, vendt 90 grader for, at give lampens det sidste skud karakter, inden hele herligheden bliver monteret på en smuk metalbøjle der, ubrudt, præsenterer hele lampens flotte udtryk.

En moderne klassiker og en lampe, man uden problemer kan se som endnu en populær og elsket del, af Le Klints allerede anerkendte program, af smukke håndfoldede lamper.

Design
Le Klint