Caravaggio Read HSP Væglampe Grey25/Grey25 - Fritz Hansen

DKK 2.045,00
Bestil før kl. 14:00, sendes i dag (hverdage)
Specifikationer
EAN:
5702377004128
Vægt:
1,4 kg
Materiale:
Metal
Farve:
Grå
Ø (Diameter):
140 mm
Højde:
206 mm
Dybde:
338 mm
Vægt:
1,4 kg
Ledning:
1500 mm med afbryder
Lyskilde:
Max 46W E27
Tæthedsgrad:
IP 20
Caravaggio Read HSP Væglampe Grey25 bygger på alt det velkendte fra den traditionelle Caravaggio serie, som vi kender fra Cecilie Manz.

Den eneste forskel, som har givet den tilføjelsen HSP i navnet, er at man har flyttet afbryderen fra lampen, og ned på ledningen. Dette har været en forespørgsel fra Restaurations- og Hotelbranchen, og nu er den her.
Dette gør det også nemmere at montere væglampen i en direkte installation, og man skal på bord- og gulvlampen ikke tænke over hvilken lyskilde man anvender til lampen, da der med den nye afbryder ikke er 3-step funktion indbygget i lampen mere.

Caravaggio serien startede med en række pendler i forskellige størrelser og farver, og efter en stor succes videreudviklede designeren konceptet og har skabt de smukke og nordiske bord-, gulv-, og væglamper som er at finde i mange hjem.

En serie, der kan begå sig i de fleste af hjemmets rum, og med sin fleksibilitet bliver den en stor favorit når det kommer til læselys. Placer gulvlampen ved loungemøblet, eller læsestolen hvor den vil være et moderne og funktionelt kompliment til den øvrige indretning. Anvend væglampen som traditionel sengelampe, eller på væggen i køkkenet, hvor den vil bidrage med et moderne look. Placer bordlampen på skænken eller traditionelt på skrivebordet, hvor den vil være helt perfekt.

Læs mere og find din Caravaggio lampe her

Design
Cecilie Manz for Fritz Hansen