Carronade Spot Pendel Sort/Eg/Alu - Le Klint

Før DKK 3.995,00
DKK 3.195,00
SparDKK 800,00
Varen er på lager
Specifikationer
EAN:
5703387160170
Materiale:
Stål
Lyskilde:
Inkl. 10W LED E14
Farve:
Sort
Ø (Diameter):
120 mm
Højde:
240 mm
Koncept
Carronade Spot Pendel Sort/Eg/Alu er et smukt medlem af en vidunderlig lampeserie, oprindeligt baseret på idéen om en bordlampe, udformet som en kanon med lys i. Den svenske og talentfulde designer, Markus Johansson, har ladet sig inspirere af den korte glatløbede støbejernskanon, som den engelske flåde brugte fra 1770’erne til 1850’erne. Resultatet er et legesygt, udfordrende og markant design.

Carronade lamperne er med sin smukke base i massivt valnøddetræ og justerbare lampehoved anvendelig som et super spotlight, der kan placeres mange steder: Det være sig på reolen eller bordet, som væglampe i sove- eller hotelværelset, i entréen, som gallerilampe, loftspot eller blot som en lille gimmick placeret på gulvet eller i et hjørne. Lyset kan justeres nøjagtig i den retning, der er behov for.

Den eksklusive Carronade lampeserie omfatter bord- og væglampe, standerlampe, læselampe og spotpendel – alle fremstillet i mat sort lakeret stål med messingdetaljer og med en bøjle i olieret amerikansk valnød.
Modellerne leveres med LED lyskilder.

Design
Le Klint for Le Klint