Chimes Pendel Mørk Eg - Umage

Før DKK 499,00
DKK 424,00
SparDKK 75,00
Bestil før kl. 14:00, sendes i dag (hverdage)
Specifikationer
Kelvin:
3.000 K
Dæmpbar:
Nej
CRI:
80
EAN:
5710302021676
Farve:
Mørk Eg
Garanti
10 År
Ø (Diameter):
34 mm
Materiale:
Eg
Lyskilde:
Indbygget LED 220 lm
Højde:
220 mm
Ledning:
2000 mm
Koncept
Med afsæt i skovens rolige og nordiske stemning har Chimes Pendel Mørk Eg skabt en smuk, lille serie på to pendler i organiske materialer og med et skønt, minimalistisk formsprog.

Asger Risborg Jakobsen – designeren bag lamperne – har søgt meget af sin inspiration til denne serie, i skoven, blandt træerne og den unikke måde hvorved de filtrerer og lukker lyset ud imellem sig på. Chimes Pendel Mørk Eg er derfor udtænkt og udført i henholdsvis lys og mørk eg, samt i et design der trækker stærke paralleller til træstammen.

En smuk lille serie af pendler, der huser lyskilden i bunden af pendlen, i form af en indbygget LED. I sagens natur, vil Chimes Pendel Mørk Eg ikke kaste så meget lys ud i rummet, men har et mere direkte nedadgående lys. De vil derfor være perfekte, i en spot eller galleri situation, hvor de er tiltænkt til, at oplyse et lille stuebord, en skranke eller et stykke kunst eller skulptur, placeret under Chimes Pendel Mørk Eg.

Pendlen har indbygget LED som betyder du ikke skal tænke over at montere en pære. Lyskilden er allerede monteret i lampen.  

Design
Umage