Chimes Tall Oak - Umage

DKK 899,00
På lager om: 3-5 dage
Specifikationer
EAN:
5710302022338
Ø (Diameter):
34 mm
Materiale:
Træ
Lyskilde:
2W LED - 220 Lumen - 3000k
Farve:
Træ
Højde:
220 mm
Ledning:
3000 mm
Koncept
Chimes Tall Oak - Med afsæt i skovens rolige og nordiske stemning har Umage skabt en smuk, lille serie i organiske materialer og med et skønt, minimalistisk formsprog.

Asger Risborg Jakobsen – designeren bag lamperne – har søgt meget af sin inspiration til denne serie, i skoven, blandt træerne og den unikke måde hvorved de filtrerer og lukker lyset ud imellem sig på. Chimes pendlen er derfor udtænkt og udført i henholdsvis lys og mørk eg, samt i et design der trækker stærke paralleller til træstammen.

En smuk lille serie af pendler, der huser lyskilden i bunden af pendlen, i form af en indbygget LED. I sagens natur, vil lampen ikke kaste så meget lys ud i rummet, men har et mere direkte nedadgående lys. De vil derfor være perfekte, i en spot eller galleri situation, hvor de er tiltænkt til, at oplyse et lille stuebord, en skranke eller et stykke kunst eller skulptur, placeret under pendlen.

Pendlen har indbygget LED som betyder du ikke skal tænke over at montere en pære. Lyskilden er allerede monteret i lampen.  

Design
Umage