Copenhagen Pendel SC6 Matt Black/Bronzed Brass - &Tradition

DKK 1.495,00
Varen er på lager
Specifikationer
EAN:
5705385018156
Farve:
Matt Black/Bronzed Brass
Vægt:
2 kg
Energiklasse
A++
Materiale:
Glas & Metal
Ø (Diameter):
200 mm
Højde:
250 mm
Ledning:
4000 mm
Lyskilde:
Max 40W G9
Tæthedsgrad:
IP 20
Koncept
Copenhagen Pendel SC6 Matt Black/Bronzed Brass er designet med en ambition om at skabe en lampe i et industrielt look, der samtidig havde en elegant og poetisk fornemmelse. Den klassiske og moderne kombination – det maritime og det industrielle, var en øvelse i kontraster for Space Copenhagen.

Den simple skærm er spundet i ét enkelt stykke metal og derefter lakeret, mens beslagene er lavet af formalet og laserskåret stål. Lampens form har referencer til retro-stilen, mens den samtidig har stor indflydelse på selve lyset. Formen der er størst i midten og mindre i top og bund, giver et fantastisk lys og beskytter beskueren for at blive blændet.

Lampen er skabt med en enestående sans for detaljer og fokus på overfladestruktur, kombineret med det klassiske og moderne. Selv mængden af lys er nøje overvejet og designteamet Space Copenhagens erfaring som indretningsarkitekter, skinner tydeligt igennem.

Serien blev første gang lanceret i 2018 med pendlen i tre forskellige størrelser. Den er senere blev udvidet med bordlamper og en gulvlampe, samt pendlen i forskellige moderne farver. Se hele Copenhagen SC serien her.

Design
Space Copenhagen for &tradition