Cph Lighting - EggyPop

Internationalt design med vestjyske rødder

På trods af navnet er danske Cph Lighting ikke geografisk placeret i hovedstaden. Virksomheden holder til i den lille vestjyske by Hjerting lige uden for Esbjerg. Men selvom deres rødder er solidt plantet i den jyske muld er deres design af absolut international klasse!


Siden 1989 har teamet bag virksomheden præsenteret design med et internationalt udsyn. I 2004 lancerede de resultatet af samarbejdet med den italienske designer Guglielmo Berchicci - kollektionen EggyPop. Den består af både udendørs- og indendørslamper i et organisk og genkendeligt design. EggyPop lamperne er ovalformet hvide lamper som produceres i et praktisk og genanvendeligt plastmateriale. Designet er simpelt og med rene linjer mens kvaliteten er tilpasset de allerhøjeste miljøvenlige krav. De er af absolut international klasse!

Køb de fantastiske lamper her

Dansk produceret lamper

Dansk produceret lamper

De vestjyske rødder betyder blandt andet at alle Cph Lightings lamper er produceret i Danmark. Vil du være sikret belysning der er produceret med tanke på arbejdsforhold og miljø? Så er EggyPop og brandets mange andre lamper det helt rigtige valg.

Fordi lamperne bliver produceret i Danmark kan du være sikker på at de er fremstillet efter danske krav og at miljøbelastningen er minimeret blandt andet på grund af den kortere transporttid. Med en EggyPop lampe får du belysning med omtanke.

EggyPop

EggyPop

Allerede ved lanceringen i 2004 stod det klart at Cph Lighting havde skabt en moderne klassiker. Lamperne har det hele – et simpelt og behageligt organisk design samt et blændfrit lys. De er den perfekte kombination af funktion og godt design.

Den italienske designer Guglielmo Berchicci har stor erfaring med produktdesign. Han er uddannet arkitekt fra universitetet i Milano og har siden skabt design, indretning og arkitektur for internationale kunder.

EggyPop-kollektionen består af en gulvlampe, en bordlampe, en kombineret gulv-/bordlampe, en pendel, en væg-/loftslampe samt en udendørslampe i tre forskellige størrelser. Fælles for alle lampetyperne er det karakteristiske design med den ovalformet skærm samt materialevalget. Netop skærmens praktiske plastmateriale og hvide farve sikrer et blødt og blændfrit lys.

Indret dig med en moderne klassiker

EggyPops status som en moderne klassiker er ikke uden grund. Den er enorm let at integrere i enhver indretning. Fordi kollektionen består af alle typer lamper er det nemt at finde præcis den lampe som passer til dit behov og din indretning.

Deres simple og skulpturelle formsprog gør dem anvendelige i enhver indretning. Om du er til et retro-inspireret hjem eller den mere lyse nordiske indretning passer lamperne fra Cph Lighting perfekt ind. De er holdbare klassikere som til enhver tid vil skabe god stil i ethvert rum - ude som inde.