Creativehome
Mærker

Creativehome

Hos Creativehome er lidenskab nøgleordet. Det gælder hele vejen rundt, det er vigtigt med stærk lidenskab for produktet, for god kvalitet og bestemt for at kunderne får succes med deres nyindkøbte produkt.
Creativehome lever og ånder for design og tager derfor hele verden rundt for at blive inspireret med de bedste ideer.
Se sortimentet herunder

Hyggelig belysning

Når der rigtig skal hygges, synes de fleste, at der hører stearinlys til. Men stearinlys kan være brandfarlige, og man skal huske at holde øje med dem. Derudover bør man lufte ud, når der har været stearinlys tændt. Hvis du holder af stearinlysenes skær, men gerne vil undgå ulemperne fra de levende lys, er de elektriske stearinlys fra Creativehome en oplagt mulighed.

Stearinlysene fås i flere forskellige modeller og kan tændes og slukkes med en fjernbetjening. Så skal du ikke holde øje med, om stearinlysene brænder ned, og du behøver ikke at lufte ud bagefter, men du får den hyggelige belysning.

Lampe online - Designlite.dk

Hos Designlite er lampe lighedstegn med livsstil. Vi har mere end 35 års erfaring med at behandle en lampe som den skal, i vores fysiske butik. Du kan købe din lampe online, hvor faguddannet personale står klar med råd om tidens trends om designerlamper, moderne belysning og design. Udover en unik rådgivning er vi autoriseret forhandler af enhver lampe, og yder derfor fuld garanti - din sikkerhed!
Se også vores boligtilbehør her: https://www.designlite.dk/boligtilb..., hvor vi har spændende møbler & interiør for enhver smag. Følg os på Google+.

Åbningstider

Mandag 10.00 - 17.30
Tirsdag 10.00 - 17.30
Onsdag 10.00 - 17.30
Torsdag 10.00 - 17.30
Fredag 10.00 - 17.30
Lørdag 10.00 - 14.00

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller lampe, kan du kontakte os på:

info@designlite.dk
+45 9742 0476

Designlite APS   |   Jeppe Schous Gade 9   |   7500 Holstebro   |   Tlf: 97420476   |   info@designlite.dk
Klik mig
0