Daxtor
Mærker

Daxtor

Daxtor er gode gedigne spots til inde- og udendørs brug. Daxtor spots er nemme at montere. Vi har valgt et udvalg, som passer til den typiske efterspørgsel på spots. Finder du ikke en spot, som dækker dit behov, kontakt os gerne, så vi kan vejlede og hjælpe dig til den helt rette spot.

Daxtor spot

Daxtor er en dansk virksomhed, der siden 2001 har designet spots til inden- og udendørs brug. Selv siger de, at det hele startede med en lys idé, og man må vel i virkeligheden sige, at det var en rigtig god en af slagsen. Daxtor fokuserer nemlig udelukkende på kvalitetsspots, og i dag er deres indbygningsspots uden tvivl blandt den mest populære belysningsform i danske hjem. Med Daxtor spot får du nemlig et dansk design med høj funktionalitet, der giver markedets måske bedste belysning.

Alle kan være med, når det gælder Daxtor indbygningsspots. Vælger du belysning fra det succesfulde danske brand, har du spots, der er særligt nemme at montere. Det er derfor heller ikke uden grund, at lampeserierne blandt andet har fået navne som EASY 2-USE og EASY 2-CHANGE, for der er virkelig noget om snakken, når det kommer til det danske kvalitetsmærke. Med Daxtor kan du selv montere din belysning, og produkterne kan endda installeres direkte i isoleringen, da de blandt andet er dobbelt isoleret og har de nødvendige godkendelser. Derfor er Daxtor blandt andet også særlig kendt for at være nytænkende i sine lamper, da de netop var de første i verden til at fremstille denne unikke monteringsløsning inden for belysning.

Hos Designlite.dk forsøger vi altid at tænke nyt, når det kommer til belysning. Som lampeentusiaster stræber vi derfor efter at være absolut førende inden for blandt andet lamper, pærer og boligtilbehør, og vi tilbyder altid produkter fra de største designere. Hvis du vil modtage det seneste nye om vores kvalitetslys, løbende tilbud og andre relevante informationer, skal du være meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Daxtor indbygningsspot


Med spot fra Daxtor får du mere end bare et traditionel indbygningsspot. Hos Daxtor er der nemlig tænkt på det hele, og derfor dækker den danske producent med stor sandsynlighed også dit behov for lys. Uanset om du installerer dine spots ude eller inde, så klæder Daxtor ethvert hjem. Indbygningsspotsene giver nemlig det perfekte lys, og hvis du bruger LED-pærer får du samtidig et minimalt varme- og energiforbrug. Leder du efter spots i et elegant design, der er fremstillet af gode materialer, kan du altså med fordel kigge i vores eksklusive udvalg af indbygningsspots fra Daxtor.

Men ingen boligdrømme er ens, og derfor er vores løsninger det heller ikke. Finder du derfor ikke et spot, som passer til dine ønsker og behov, så kan vi altid vejlede og hjælpe dig til den helt rigtige model. Derudover er der mange andre gode fordele ved at købe dine Daxtor spot hos os. Handler du eksempelvis for mere end 300 kr. får du fri fragt i Danmark, og så er leveringstiden på kun 1-2 hverdage. Du kan læse mere om vores attraktive handelsbetingelser ved at klikke her.
Åbningstider

Mandag 9.30 - 17.00
Tirsdag 9.30 - 17.00
Onsdag 9.30 - 17.00
Torsdag 9.30 - 17.00
Fredag 9.30 - 17.00
Lørdag 9.30 - 13.00

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller lampe, kan du kontakte os på:

info@designlite.dk
+45 9742 0476

Designlite APS   |   Jeppe Schous Gade 9   |   7500 Holstebro   |   Tlf: 97420476   |   info@designlite.dk
0