Dekorationspærer
PÆRE
13 stk
21 stk
18 stk
5 stk
3 stk
3 stk
18 stk
4 stk
2 stk

Dekorationspærer

Dekorationspærer er blevet utroligt populære i den seneste tid. Pærerne bliver brugt til både dyre designerlamper og til små hobbyprojekter. En dekorationspære er ofte en ret stor pære, og mange gange er selve glasset også udformet smukt – deraf navnet. Dekorationspærer minder om en gammeldags glødepære, og giver et rigtig hyggeligt lys. Derfor er en lampe med en dekorationspære særdeles velegnet til en hyggekrog i hjemmet eller lignende. Selvom dekorationspærer leder tankerne hen mod gamle dage, så har teknologien stadig fulgt med. Her hos Designlite.dk har vi nemlig også de smukke dekorationspærer med LED. På den måde kan du få det gammeldags og smukke look uden at gå på kompromis med elforbruget.

Dekorationspærer hos Designlite.dk

Hvis du er en smule kreativ, hvorfor så ikke forsøge dig med at lave din egen lampe? Der er tonsvis af muligheder, og der er mange steder at hente inspiration. Du skal blot bruge en pære, fatning og ledning og så dine favoritmaterialer i dine yndlingsfarver. Herefter er det bare at gå i gang. At lave en lampe lyder måske sværere end det er, men faktisk kan de fleste nå i mål med blot en smule hjælp. Uanset hvad du er til, så kan du altid finde et stort og flot udvalg af dekorationspærer i flere forskellige farver, størrelser og former her hos Designlite.dk.

Her hos Designlite.dk har vi rigtig mange smukke dekorationspærer, både i vores webshop og i vores fysiske butik. Søger du en specifik pære, som vi ikke har, eller har du en forestilling om, hvad du godt kunne tænke dig? Så tøv ikke med at kontakte os. Vores erfarne personale kan næsten med garanti finde frem til den helt perfekte dekorationspære til dig og derefter bestille den hjem. Hos Designlite.dk er kunderne altid vores førsteprioritet, og derfor er det vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse hver eneste gang! Derfor yder vi altid en ekstra god service, og hjælper dig med dit køb.

Hvis du bestiller dine nye dekorationspærer hos Designlite.dk, så kan du være helt tryg. Vi har over 35 års erfaring i branchen, og samtidig er vi godkendt af e-handelsfonden. Derudover giver vi selvfølgelig fuld garanti på hele vores sortiment. Hos Designlite.dk tilbyder vi også dag-til-dag levering for kun 29kr. Dog er fragten gratis på alle ordrer over 300kr.

Skulle du have et spørgsmål angående vores dekorationspærer, eller nogle af vores mange andre produkter, så er du altid velkommen til at kontakte os. Skriv en mail til os på info@designlite.dk eller ring på 97 42 04 76 – Vi vil hellere end gerne hjælpe dig!
Åbningstider

Support:
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Butik Holstebro:
Mandag-fredag 9.30 - 17.00
Lørdag 9.30 - 13.00

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller lampe, kan du kontakte os på:

info@designlite.dk
+45 9742 0476

Designlite   |   Jeppe Schous Gade 9   |   7500 Holstebro   |   Tlf: 97420476   |   info@designlite.dk
0