Den perfekte gave til manden

Er han af den type der ønsker sig en million, eller fred på jorden – ja så er det bare op ad bakke når der skal findes gaver til manden, der har ALT.

Vi har fundet 10 gode bud på den perfekte gave til manden.
Listen indeholder lamper til tekniknørden, feinschmeckeren, den moderigtige – og til ham, der er til det helt simple.

Vi starter ud med Being fra Philips Hue, en lampe til manden, der elsker gadgets. Den medfølgende fjernbetjening kan justerer lyset i kelvingrader. Det vil sige at du kan skifte fra helt koldt lys til varmt lys. Med lidt ekstraudstyr kan lampen styres fra tablet eller mobiltelefon.
Giv ham et produkt fra Philips Hue, og du har styr på gaverne de næste par år. Når fascinationen for dette intelligente og legende lys først er kommet, vil man have mere.

Er mandens domæne udenfor?


Tag et kig på Eggy Pop Out fra CPH Lighting. En lækker sag, som skaber hygge i havens rum. Eller måske skal de udendørsvæglamper opgraderes lidt? Tag et kig på Asker fra Norlys.

Vælg klassisk, lækker design til manden, der har styr på indretningen, og som elsker creme de la creme. Tolomeo væglamperne fra italienske Artemide er både funktionelle og maskuline. Tolomeo væglamperne kan placeres i alle hjemmets rum! På væggen over arbejdspladsen i køkkenet, som læselampe ved sofaen, traditionelt som sengelampe – mulighederne er MANGE!
En næsten lige så fleksibel væglampe er Kaiser Idell-6718 Sakselampen. Rå, maskulin og med en lang historie.

Skal det være noget anderledes – noget som ikke alle har?
Et godt bud kan være Obook bordlampen fra Lumio. En lampe eller en bog? Åben bogen og se dens skønne lys. Eller den flotte, håndlavede TR7 gulvlampe fra danske Tom Rossau – en gulvlampe, som udover at skabe optimal hygge også er et flot arkitektonisk statement piece.

Et par super populære lamper som Etch fra Tom Dixon eller den moderne lampeserie Arigato fra Grupa Products vil også være gode bud på lamper til manden.

Gå all-in og forkæl manden med den flotte Globe pendel fra Verpan. Denne lampe appellerer bare til manden, og har gjort det siden den kom frem – og heldigvis er det jo en rigtig skønhed.

Ramt panden mod muren?
Er du helt på bar bund, men har taget beslutningen om at det skal være en lampe, så kontakt vores kundeservice på e-mail info@designlite.dk eller telefon 97 42 04 76.
Vi er en stor flok entusiastiske lampenørder, som gerne vil hjælpe dig med at finde den helt rigtige gave til manden.