Juletilbehør

Her på siden finder du belysningstilbehør der gør julen ekstra hyggelig. I julen er det elektriske lys en central del af at skabe den helt rette og hyggelige atmosfære. De mindre lysdetajler som elektrisk stearinlys, lyskæder eller pynteophæng med lys er med til at skabe den gode atmosfære og bidrager til julestemningen.

Prøv de elektriske stearinlys i stedet for almindelige stearinlys. De spreder præcis den samme mængde hygge som almindelige stearinlys men er ikke skadelige for indeklimaet. Samtidig skal du ikke tænke på at huske at slukke dem igen. De kan derfor nydes hele døgnet rundt uden tanke på hverken indeklima eller brandfare. Find dem herunder.

Tivoli Lights har fantastiske julelys!


Hvem er bedre til at skabe julestemning og dekorere til højtiden end den gamle have i København? Ingen. Lige netop derfor skal du kigge nærmere på Tivoli Lights. Med belysningsmærket i samme navn har Tivoli skabt de flotteste lys. Den stemning og atmosfære som du husker og genkender fra vintermånederne i haven kan du selv skabe derhjemme. Indret med traditionsrige lysdekorationer og skab hygge!

Lyskæder og jar lights


Lad dig inspirere af den amerikanske tradition for et væld af sjov og dekorativ julebelysning med blandt andet lyskæder og light jars. De populære jars er små glaskrukker med lysdekorationer indeni. De er flotte på julebordet eller i vindueskarmen hvor de lyser op i den mørke tid. Glassene fås i flere farver med både ”sølv” og "kobber" detaljer. Find alle farverne her på siden.