E27 Fatning - Pærer
Mærker
LAMPER
7 stk
49 stk
3 stk
PÆRE
22 stk
4 stk
21 stk
41 stk
21 stk
3 stk
1 stk
1 stk
49 stk
5 stk
1 stk
5 stk
1 stk

E27 Fatning - Pærer

Lyskilder/Pærer med E27 sokkel har et stort gevind og passer derfor i lamper med stor E27 fatning. Her kan bl.a. nævnes Mega Edison Eksteriør Pærer, Glødepærer til muuto. Der er selvfølgelig også alle standardpærer både som LED, Dæmpbar og Sparepærer. Kronepæren findes også med E27 gevind.

E27 pære
Har du købt en ny lampe, og mangler du den helt rette pære til den, så kan du hos Designlite finde et stort udvalg af mange forskellige typer pærer, der alle giver et forskelligt lys. Og det er nemlig ikke ligegyldigt, hvilken pære du sætter i din lampe. Der er nemlig stor forskel på, om lyset skal være varm og gulligt, eller koldt og hvid alt efter, hvor lampen skal hænge og hvilket formål den skal udgøre. Her hos os finder du pærer i et væld af slags. Du finder blandt andet både glødepærer, sparepærer, dæmpbare pærer, LED-pærer og mange andre slags. Her på siden kan du se nærmere på en E27 pære. E27 er et udtryk for størrelsen på fatningen. E står for Edison, som er ham, der opfandt den, og 27 står for diameteren på selve hætten. En E27 pære har altså en forholdsvist bred fatning og passer derfor til bestemte lyskilder.

Vælg den rette pære til din lampe
Lyskilder med E27 sokkel har altså et stort gevind og passer derfor i lamper med stor E27 fatning. Her kan blandt andet nævnes Mega Edison Eksteriør Pærer og glødepærer til MUUTO. Der er selvfølgelig også alle standardpærer både som LED, dæmpbar og sparepærer og kronepærer, som alle findes med denne type fatning. En LED E27-pære er blandt andet designet til at erstatte den typiske glødepære. Med en LED-pære får du en meget mere effektiv og strømbesparende pære, som vil resultere i besparelser på både din elregning, men også på miljøet. Denne type pære fås naturligvis i både varme og kolde farver, så du kan finde en til både at lyse skrivebordet og hyggehjørnet i stuen op. En LED E27-pære er fri for skadeligt kviksølv, og så er pæren upåvirket af ofte at blive tændt og slukket, og du får øjeblikkeligt fuld lysstyrke ved tænding, frem for en pære, der skal ”lade op”.

Pærer, lamper og andet tilbehør hos Designlite
Som du måske har bemærket, så er vi hos Designlite tilhængere af flotte kvalitetslamper og tilbehør hertil. Derfor finder du nogle af de helt store brands og designere her hos os, men en lampe fungerer jo altså ikke særlig godt uden en pære, og derfor finder du vores udvalg af E27-pærer her på siden. Men vi har også et stort udvalg af andre pærer, blandt andet diverse Philips pærer, kronepærer og mange andre slags. Har du ikke helt besluttet dig for selve lampen endnu, så kan du roligt regne med, at du kan finde den helt rette her hos os. Vi har nemlig både gulvlamper, loftlamper, bordlamper, væglamper, pendler og flere andre typer, og du finder dem fra alle de store brands og designere. Slå dig derfor løs og glæd dig til at modtage din nye lampe og pære i løbet af få hverdage. Køber du for mere end 300 kr., får du tilmed dine varer leveret helt kvit og frit.

Åbningstider

Support:
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Butik Holstebro:
Mandag-fredag 9.30 - 17.00
Lørdag 9.30 - 13.00

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller lampe, kan du kontakte os på:

info@designlite.dk
+45 9742 0476

Designlite APS   |   Jeppe Schous Gade 9   |   7500 Holstebro   |   Tlf: 97420476   |   info@designlite.dk
0