Embacco

Den danske virksomhed Embacco Lighting blev grundlagt på baggrund af et ønske om at kombinere god akustik og lys. Mærket ville skabe lamper i et materiale der skulle forbedre akustikken i rummet. Det lykkedes og du kan se resultatet af mærkets vision lige nedenfor.

Udover akustiske indendørslamper, skaber mærket også flotte udendørslamper. De er dansk designet og testet i det nordiske klima. De væghængte udendørslamper er modstandsdygtige og perfekte til at hænge overalt udenfor. Designet er kubistisk men alligevel blødt og rundt omkring kanterne. Fra både top og bund kastes lyset ud på facaden og danner flotte mønstre i mørket.

Se alle lamperne fra Embacco her.
Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Designet bag Embacco lamper


Mærkets lamper designes af indehaver Lise Nørgaard og Anne Krogh. De er begge specialiseret i design af belysning. Inspirationen finder de i såvel verdens mange storbyer som i den stille natur. Efter virksomhedens grundlæggelse i 2008 har den opnået stor succes indenfor flere belysningskategorier og særligt indenfor kontraktmarkedet.

Væghængte lamper


De vægmonteret udendørslamper i Welcome-serien fås i flere farver. Lamperne er produceret i det vejrbestandige materiale aluminium. Et materiale der med fordel kan anvendes udendørs.
Lampernes lys flyder ud gennem både top og bund. På den måde danner lampernes lys et flot kegleformet lys på facaden. Nyd dansk design og kvalitet når det er bedst med udendørslamper fra Embacco.