FollowMe Bordlampe Terracotta - Marset

Før DKK 1.499,00
DKK 1.199,00
SparDKK 300,00
Varen er på lager
Specifikationer
EAN:
8435516843865
Farve:
Terracotta
Batteritid
20/10/5 timer
Materiale:
Skærm i Polycarbonat, håndtag i eg samt kontakt i messing.
Lyskilde:
LED 3,2W - 2700K - 240lm
Ø (Diameter):
123 mm
Højde:
288 mm
Koncept
FollowMe Bordlampe Terracotta er en stilfuld og let, genopladelig bordlampe designet af spanske Inma Bermúdez for lampefirmaet Marset.

FollowMe Bordlampe Terracotta er batteridrevet og derfor nem at transporter, lampen vil være helt ideel til de lune sommeraftener på terrassen, i sommerhuset eller campingvognen, hvor der hygges i forteltet. Bordlampen kan også bruges til at skabe hygge sammen med lidt pynteting ved indgangen til huset i vintertiden.

FollowMe Bordlampe Terracotta benytter LED teknologi. Batteriet er indbygget i lampen og oplades via en USB-port eller det medfølgende stik. FollowMe lamperne har 3 lysstyrker, som justeres på en lille messing knap. Lampen lyser 5 timer på højeste lysstyrke og 20 timer på svageste lysstyrke. Der er mulighed for at skifte LED-pæren og batteriet.

FollowMe Bordlampe Terracotta har et praktisk håndtag i eg og en hvid smart vippeskærm udført i polycarbonat. Lampen fungerer både som en funktionel lampe, der giver dig lys eller den kan bruges som stemningslys. FollowMe lampen er ikke en udendørs lampe, så den tåler ikke vand, men kan klare fugt og smådrypperi.

Design
Marset