Foscarini

I 1981 blev Foscarini grundlagt i Venedig med en ambition om at skabe designerlamper i Murano glas. Et materiale som i århundrede har kendetegnet Venedig. Med sine rødder dybt forankret i den italienske glashåndværkstradition udvikler og forfiner virksomheden sine lamper og er i dag indbegrebet af højteknologisk belysning og innovativt design.

Gennem tiden har virksomheden bibeholdt sit fokus på det italienske glashåndværk som en stor del af deres DNA. Samtidig har mærket fornyet sig og skaber nu også lamper i andre materialer. Mest karakteristisk for virksomheden er imidlertid deres samarbejde med anerkendte og talentfulde designere fra hele verden. Netop dette kendetegn har gjort Foscarini til én af de mest efterspurgte belysningsmærker. Designerne tæller blandt andet Ludovica+Roberto Palomba, Marc Sadler, Rodolfo Dordoni og senest danske BIG – Bjarke Ingels Group. Med lyskilden i centrum skaber de alle flotte og konceptuelle lamper for mærket.

Se alle lamperne nedenfor og lad dig inspirere af mærkets højteknologiske og moderne belysningsunivers.
Poly Gregg XL Bordlampe - Foscarini
Bestil før kl. 14:00, sendes i dag (hverdage)
Chouchin 1 Reverse Pendel Hvid/Orange - Foscarini
Bestil før kl. 14:00, sendes i dag (hverdage)
Buds 2 Pendel 2m Varm Hvid - Foscarini
Bestil før kl. 14:00, sendes i dag (hverdage)
Big Bang Pendel Rød R7s 3,5m - Foscarini
Bestil før kl. 14:00, sendes i dag (hverdage)
Big Bang Væglampe/Loftlampe Hvid - Foscarini
Bestil før kl. 14:00, sendes i dag (hverdage)
Viser 17 ud af 17 produkter

Foscarini lamper – pendel og bordlampe


Mærket har et stort udvalg af alle slags lamper inden for belysning. Både bordlamper, væglamper, gulvlamper, pendler og udendørsbelysning. Der findes endda flere serier hvor alle typer findes i et design der minder om hinanden og derfor nemt kan sammensættes. Alt belysning i boligen kan matche.
En flot lampe der passer perfekt på bordet er Birdie af Ludivica+Roberto Palomba. Skærmen er åben i både top og bund og den giver derfor et diffust lys ud i rummet. Den er det helt rigtige valg hvis du mangler en moderne bordlampe med et innovativt formsprog og et stemningsskabende lys.

Foscarini lumiere, caboche og big bang


De tre populære lamper er alle i et moderne og nyskabende design. Bordlampen Lumiere har et futuristisk udtryk som en rumraket på vej mod månen. Også pendlen Big Bang har referencer til det videnskabelige og astronomiske. Dens sammenfiltning af hvide tråde knytter både fortiden og fremtiden flot sammen. Caboche er nok den mest kendte af mærkets belysningsprodukter. Den er skabt i holdbart plastmateriale samt mundblæst glas. Det romantiske udtryk har en bred appel og fungerer rigtig godt i de fleste sammenhænge.