G9 Fatning - pærer
LAMPER
5 stk
PÆRE
1 stk
2 stk
5 stk
4 stk

G9 Fatning - pærer

G9 pæren er en 220 volt halogen pære. Den har 2 bøjede ben, som skubbes ind i fatningen. Findes som lavenergi og LED pære.

G9 pære
Mangler du en ny halogenpære til lampen, så er du landet på den helt rette side. Hos Designlite tilbyder vi et væld af pærer i mange forskellige typer og fatninger, og du kan derfor finde lige præcis den pære, du mangler til din lampe. En G9 pære tilbyder den samme flotte glanshed, som en halogenpære generelt er kendt for. Denne type pære tilbyder et naturligt, varmt og alligevel klart lys, der minder om det, du får i en klassisk gammeldags glødepære. Pæren passer til fine og kompakte halogenlamper og har to pins (kontaktdele), der stikker ud. Vælger du en G9 LED pære, så får du ekstra meget for pengene. Her bliver der nemlig sparet på både miljø og pengepung, da det er en yderst energibesparende pære.

Spar på strømmen med en G9 LED pære
Der er ingen tvivl om, at fremtidens pærer er LED. Og det er de mest af alt fordi, at de er meget bedre for miljøet end almindelige pærer. De bruger meget mindre energi for at lyse rummet op og herved giver det sig selv, at det også vil kunne ses på din elregning. Derfor er der faktisk kun fordele ved at vælge en god G9 LED pære. Du kan derfor roligt udskifte din almindelige G9 pære med en LED pære og få mindst lige så meget udbytte ud af den. Derudover er der ikke den samme varmeudvikling ved en LED-halogenpære som en standard pære, hvilket også er en fordel, og har du brug for en dæmpbar pære, så finder du også det i denne type pære.
En halogenpære indeholder en bestemt gas fra en af de fem halogener, der findes på markedet. Det er en gruppe af grundstoffer med de samme egenskaber, og det er netop det, der gør denne type pære både mere kraftig og mere holdbar end en pære uden halogen. Du kan bruge en G9 pære i fx køkkenet eller spisestuen som loft- eller væglampe, hvor du har brug for et godt lys.

Lad Designlite være din forhandler
Går du på udkig her hos Designlite, så finder du hurtigt ud af, at vi har lamper, pærer og diverse tilbehør fra mange forskellige brands og designere. En ting der er sikker er, at du får kvalitet og lækkert design uanset, hvilket produkt du vælger at klikke hjem. Overvejer du en ny loftlampe eller pendel til stuen, så finder du det fra populære og anerkendte mærker som fx Nordlux, Secto Design eller fra store designere, heriblandt Arne Jacobsen og Philippe Starck. Mulighederne er utroligt mange, så læn dig blot tilbage i sofaen og nyd synet af alle vores lækre varer. Husk, at du altid får dine varer sendt kvit og frit, hvis du køber for mere end 300 kr. Derudover kan du se frem til at modtage dine varer i løbet af få hverdage efter, at vi har modtaget din bestilling, og du kan derfor snarest glæde dig over dit nye køb over spisebordet, eller nyt LED-lys fra halogenpæren.

Åbningstider

Support:
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Butik Holstebro:
Mandag-fredag 9.30 - 17.00
Lørdag 9.30 - 13.00

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller lampe, kan du kontakte os på:

info@designlite.dk
+45 9742 0476

Designlite APS   |   Jeppe Schous Gade 9   |   7500 Holstebro   |   Tlf: 97420476   |   info@designlite.dk
0