Gavekort

Leder du efter den rette lampegave til en særlig person men har du svært ved at vælge? Et gavekort kunne i så fald være en oplagt mulighed. Det kan være en smule svært altid at vide præcis hvad fødselaren, jubilaren eller en helt anden ønsker sig. Med et gavekort kan modtageren selv bestemme hvad han eller hun vælger og alligevel har du – som giver – været en stor del af gaven.

Har den heldige allerede skrevet et lampegavekort på ønskesedlen, er det naturligvis oplagt at vælge netop denne løsning. Men sandsynligvis har modtageren slet ikke forestillet sig at de kunne ønske sig et gavekort til lamper. Det er derfor at det er en virkelig god ide! Langt de fleste kan bruge en ekstra lampe et sted i hjemmet og med et gavekort får de mulighed for helt selv at vælge præcis hvilken én det skal være. Du overrasker derfor den heldige modtager særlig meget med et gavekort til belysning.
Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Gavekort inspiration – giv en lampe


Uanset om du skal give en gave i anledningen af juleaften, fødselsdag, jubilæum eller bryllup er det selvfølgelig vigtigt at finde noget som den heldige modtager bliver glad for. Med et gavekort til belysning i gave giver du modtageren gennemtænkt design og funktionelt lys. Det er tilmed smart og praktisk at den særlig udvalgte person selv kan vælge hvad han eller hun kunne tænke sig – for der er et væld af muligheder. Skal det være belysning til badeværelset? En designerlampe? Eller måske pendler til over spisebordet eller køkkenbelysning? Også udendørslys er populært og en rigtig god gave til de fleste.

Kontakt os og vi sørger for at udfærdige og sende et smukt gavekort til dig som du kan glæde en særlig person med.