Gejst
Mærker

Gejst

Gejst er et nytænkende brand, der blev stiftet af de to dygtige designere Niels Grubak Iversen of Søren Nielsen tilbage i 2013. Al Geists produktion og design af lamper og accessories foregår i Danmark, således at både Niels G. Iversen og Søren Nielsen kan være med i hele processen fra det første design til det endelige produkt. For designerne har det altid været essentielt at deres designs er nytænkende og på forkant med de moderne trends. Derfor er der tænkt i smarte og anderledes løsninger og designs, hvilket gør det spændende at gå på opdagelse i deres designs, som alle har forskellige udtryk alt efter, hvilken vinkel man anskuer lamperne fra.

Herudover er det vigtigt for designerne, at alt bliver produceret i en god kvalitet, og at designet bærer præg af et godt håndværk og er nyskabende. Designerne lægger ligeledes vægt på, at deres designs har haft meget tanke bag, og at der er tænk på de mindste detaljer for at skabe det bedst mulige produkt, som både oser af funktionalitet og æstetik.

Se artikel om GEJST HER

Tilføjer et spændende udtryk til hjemmet

Hos DesignLite har vi et bredt udvalg af både lamper, skærebrætter, knagerækker og andet tilbehør til hjemmet fra Gejst. Med den lækre kvalitet af produkterne og de nytænkende designs, passer Gejsts designs ind i ethvert hjem, der sætter pris på både æstetik og funktionalitet. Gejst lamper har et skævt, men spændende udtryk, som mange vil spørge ind til, når de er på besøg. Derudover byder sortimentet på produkter, der er gode til at bløde et minimalistisk hjem op med varme træfarver og læder, som vil passe godt ind i de moderne hjem og skabe hjemlig hygge. Hvis du mangler belysning over køkkenbordet, så giver en Geist lampe et smukt spil, og samtidig vil den blive et samtaleemne omkring spisebordet, når du får gæster, fordi den er anderledes og smuk. Tag et kig herunder og find din drømmelampe eller tilbehør.

Byder vores udvalg af Gejst lamper ikke på en model, du søger, kan du nemt finde inspiration i vores udvalg af mærker, der byder på mange lampebrands. Her finder du nemt en dekorativ lampe, der vil tilføje sidste detalje til dit hjem.
Lampe online - Designlite.dk

Hos Designlite er lampe lighedstegn med livsstil. Vi har mere end 35 års erfaring med at behandle en lampe som den skal, i vores fysiske butik. Du kan købe din lampe online, hvor faguddannet personale står klar med råd om tidens trends om designerlamper, moderne belysning og design. Udover en unik rådgivning er vi autoriseret forhandler af enhver lampe, og yder derfor fuld garanti - din sikkerhed!
Se også vores boligtilbehør her: https://www.designlite.dk/boligtilb..., hvor vi har spændende møbler & interiør for enhver smag. Følg os på Google+.

Åbningstider

Mandag 10.00 - 17.30
Tirsdag 10.00 - 17.30
Onsdag 10.00 - 17.30
Torsdag 10.00 - 17.30
Fredag 10.00 - 17.30
Lørdag 10.00 - 14.00

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller lampe, kan du kontakte os på:

info@designlite.dk
+45 9742 0476

Designlite APS   |   Jeppe Schous Gade 9   |   7500 Holstebro   |   Tlf: 97420476   |   info@designlite.dk
Klik mig
0