Ghost+ 1 Indbygningsspot 10W LED Hvid - Light-Point

DKK 1.895,00
På lager om: 3-5 dage
Specifikationer
Dæmpbar:
Ja
CRI:
90
EAN:
5711389590789
Bredde:
134 mm
Længde:
134 mm
Indbygningsdybde
66 mm
Højde:
65 mm
Materiale:
Aluminium & Glas
Lyskilde:
10W LED - 900 Lumen - 3000k
Farve:
Hvid
Tæthedsgrad:
IP 20
Koncept
Ghost+ 1 Indbygningsspot 10W LED Hvid er en af de super lækre kvalitetsindbygningsspots, i den smarte Ghost serie, fra det elskede og anerkendte design- og belysningsbrand Light-Point. En serie der består af spots i samme fantastiske udførsel, i flere størrelser, i enten en sort eller hvid finish.

Light-Point har i mange år lavet utroligt velkonstruerede indbygningsspots, i en kvalitet, til prisen, der næsten ikke er matchet andre steder – og Ghost+ 1 Indbygningsspot 10W LED Hvid er absolut ingen undtagelse. Et virkelig lækkert spot, der er godt skjult og kan vinkles efter behov. De smukke spots i serien, falder alle nemt ind i stort set alle indretninger og er samtidig en fryd for øjet, hvis øjet tilfældigvis skulle falde på dem.

Indbygningsspots er, i sin natur, ikke udtænkt til, at blive beskuet som andre lampetyper – en stor del af øvelsen i, at lave et godt spot er, at holde det delvist neutralt, så fokus forbliver på det praktiske og gode lys, og ikke nødvendigvis kilden til samme. Light-Point har, selvfølgelig, holdt sig til formlen, men har også sørget for, at spottet kan klare en visuel inspektion af interesserede gæster, hvis situationen skulle byde sig til. Et gennemført spot, i en gennemført serie – Nemt valg, når spottet skal være lidt ekstra lækkert.

OBS! Lampens indbyggede LED er testet med en Fuga® LED-S 120 VA lysdæmper, så du trykt kan anvende lampen med en LED-lysdæmper.

Design
Light-Point