Gleam Bordlampe Messing Finish - House Doctor

Før DKK 995,00
DKK 846,00
SparDKK 149,00
På lager om: 14-16 dage
Specifikationer
EAN:
5707644477797
Højde:
105 mm
Materiale:
Messing
Farve:
Messing
Ø (Diameter):
120 mm
Koncept
Gleam Bordlampe Messing Finish er en super smuk, lille bordlampe i messing finish, fra det anerkendte design- og belysningsbrand House Doctor. En bordlampe, der med garanti, vil bringe lys og glæde ind i hjemmet og tilføje til indretningen, på utrolig fin vis.

Den lille Gleam Bordlampe Messing Finish træder helt fantastisk og elegant frem, uanset hvor den placeres. Kombinationen af det gyldne og varme materiale sammen med den synlige lyskilde, får den lille bordlampe til, at fremtræde som en lille buket lys – Selvfølgelig på baggrund af den synlige lyskilde, der er som placeret nede i skålen, men også på baggrund af den varme glød som messing bringer til ligningen.

Gleam Bordlampe Messing Finish kan med fordel, kombineres med en af vores mange fede dekorationspærer. Så har Du mulighed for, at tilføje dit eget præg til den smukke, lille bordlampe. En fornuftigt og forståeligt valg af bordlampe, hvis Du mangler en lille natlampe, med moderne træk – eller placer den på et lille bord i hjørnet af en stue.

Design
House Doctor