Glødepærer
Mærker
LAMPER
1 stk
12 stk
4 stk
PÆRE
8 stk
1 stk
2 stk
3 stk
1 stk
6 stk
5 stk
12 stk
2 stk

Glødepærer


Glødepærer


Glødepæren er karakteristisk ved at man kan se glødetrådene igennem glasset. Den findes i mat glas, men disse kaldes industripærer. Glødepæren fås i flere varianter og flere forskellige watt. Den kan lysdæmpes.

Her hos Designlite.dk finder du alt, hvad hjertet begærer af designlamper, tilbehør og reservedele. Vi går meget op i at have glade og tilfredse kunder, og vi prioriterer derfor rigtig højt, at vi kan præsentere et stort og flot udvalg af netop lamper. Men uden en pære kommer der altså ikke meget lys ud af lampen, og derfor finder du naturligvis også et væld af forskellige pærer her hos os. Her på siden kan du se nærmere på glødepæren. Selvom glødepæren efterhånden bliver mere og mere udfaset, så er der stadig nogen, som foretrækker denne slags pære – primært grundet dens varme skær modsat LED- og sparepærer, som oftest har et koldere lys.

Find den rigtige pære til din lampe


Kigger du rundt i vores udvalg, vil du opdage, at vi har rigtig mange designlamper til salg, og vi er rigtig glade for at kunne tilbyde vores kunder så stort og bredt et udvalg. En ny lampe bidrager altid med noget lækkert til hjemmet. En lampe er nemlig ofte også et stykke inventar i boligen på lige fod med andre møbler og brugsgenstande. Den rette lampe kan være med til at sætte det sidste touch på indretningen, og det er derfor ikke ligegyldigt, hvilken du har hængende og stående rundt omkring i huset. Og når du så har besluttet, hvor din nye lampe skal placeres, så glem ikke at få en pære med i købet, så du kan få lampen i brug med det samme. På denne side finder du lidt forskellige former for glødepærer.

En glødepære er typisk kendetegnet ved, at den nærmest er ”levende”, og det ligner, at den gløder – deraf navnet. Men en glødepære kan også fungere alene uden en lampe og skærm omkring sig. Se denne fine stjerneformede dekorationspære. Denne pære kan dæmpes, lyset er varmt og blødt og det vil dermed skabe en utrolig hyggelig stemning på fx børneværelset. Er du i tvivl om, hvorvidt det er en glødepære eller en anden form for pære, der er mest oplagt til det, du skal bruge den til, så har vi naturligvis også en masse andre slags pærer. Kigger du rundt på siden vil du fx finde både sparepærer, LED-pærer, krystalpærer og mange flere.

Køb din pære hos Designlite.dk


Uanset hvilken glødepære du beslutter dig for, så er du altid sikret en kvalitet ud over det sædvanlige. Vi er autoriseret forhandler af alle vores varer og mærker, og det sikrer dig fuld garanti og absolut ideelle forhold, når du handler her på siden. Med vores mere end 35 års erfaring får du ydermere den bedste og mest kompetente rådgivning af vores medarbejdere, og vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål. Lægger du en ordre i dag, så leverer vi dine varer inden for 1-2 dage, og du kan derfor se frem til at modtage din nye glødepærer i løbet af meget kort tid.  Læs eventuelt mere om vores handelsbetingelser her.


Åbningstider

Support:
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Butik Holstebro:
Mandag-fredag 9.30 - 17.00
Lørdag 9.30 - 13.00

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller lampe, kan du kontakte os på:

info@designlite.dk
+45 9742 0476

Designlite APS   |   Jeppe Schous Gade 9   |   7500 Holstebro   |   Tlf: 97420476   |   info@designlite.dk
0