Gross Pendel 8 Amber - By Rydéns

Før DKK 5.325,00
DKK 4.260,00
SparDKK 1.065,00
Varen er på lager
Specifikationer
EAN:
7391741004420
Materiale:
Glas/Metal
Watt:
Max 40W
Energiklasse
A++
Ø (Diameter):
50cm
Medfølgende lyskilde:
Nej
Ledning:
1200 mm
Materiale:
Metal & Glas
Lyskilde:
8xG9
Farve:
Rav
Ø (Diameter):
500 mm
Vægt:
4,5 kg
Lyskilde:
Max 40W G9
Koncept
Gross Pendel 8-Lys Amber er en af de fantastiske lamper, i den utroligt smukke Gross serie, fra det elskede belysningsbrand, By Rydéns. En serie af fantastiske lamper, der består af pendler og plafonder – alle lige smukke og alle bærende samme smukke designkarakteristika – og i flere forskellige nuancekombinationer.

Gross Pendel 8-Lys Amber tager, næsten, karakter som en klase vindruer – eller en buket balloner – der hænger, lysende, ned fra loftet og spreder både godt lys og en fantastisk stemning, hvor end den bliver placeret. Den smukke Gross Pendel 8-Lys Amber får hoveddelen af sin karakter fra de smukke glassfærer, der danner hoveddelen af lampens udtryk – et udtryk, der oser af lethed og elegance – og på baggrund af det fornuftige materialevalg, tager den sig utrolig luftig og sammensat ud, uden at blive tung i udtrykket.

Med en af de smukke Gross lamper, fra By Rydéns, er Du sikker på at få både godt design og fantastisk lys ind i hjemmet – og med en så grundig udførsel, er Du sikker på, at have en lampe der holder i mange år.

Design
By Rydéns