Iconi Light

Iconi er et ungt design firma med sin egen originale belysningsfilosofi. En filosofi hvor lys skal være inspirerende, smuk og ”oplysende”. Se fx væglamperne Diamond og Zaphir med deres elegante stråleglans og lysrelieffer.

Alle Iconi’s lamper er dansk producerede og er af de bedste materialer, som fx kobber og rustfrit stål, selv alt indmad er i rustfrit stål.

Innovativt og industrielt design

Designerne bag Iconi Light, Nadine Trae og Finn Kaerulff, har skabt et brand, hvor der er fokus på æstetik og kvalitet, og ser design som en del af deres personlighed. Derfor kommer alle deres designs fra hjertet og der er tænkt på hver en detalje, inden produktet er kommet på markedet. Iconi Lights designere bruger kun kvalitetsfulde materialer såsom rustfrit stål og kobber, som giver deres lamper et innovativt, industrielt og anderledes look. Dog er designet stadig klassisk med enkelte detaljer, som gør at Iconi Lights designs passer ind i mange, især minimalistiske hjem, men også hjem, hvor man søger et nytænkende og anderledes design, til at bryde med mainstream lamper.